## Bristol Borough School District Virtual Learning Plan



What to Expect...

- Google Platform will be used for instruction.
- Assignments will be posted in Google Classroom.
- Google Meet will be used for live (synchronous) instruction.
- Meet and Greet with your teacher on September 9, 10 and 11 (more details will follow).
- Students in Grades K-5 will be assigned to either Group A or Group B.

**Synchronous instruction**-instruction that will occur live with the teacher via Google Meet. **Asynchronous instruction**- instruction that will occur when students are **NOT** live with their teachers.

Grades K-5			
8:05-10:45	Group A-synchronous and Group B-asynchronous		
10:45-11:15	Lunch		
11:15-12:00	Specials		
12:00-2:40	Group B synchronous and Group A-asynchronous		
Grade 6			
8:05-9:05	Core Class 1		
9:15-10:15	Core Class 2		
10:20-10:45	Warrior Period		
10:45-11:15	Lunch		
11:15-12:00	Specials		
12:00-1:00	Core Class 3		
1:10-2:10	Core Class 4		
2:15-2:40	Small Group Instruction		

## **Snyder-Girotti Daily Schedules**

## **Bristol Middle School Daily Schedule**

Grade 7	
7:50-8:44	Homeroom/Core Class 1
8:47-9:34	Core Class 2
9:37-10:24	Cap Class
10:27-10:50	PSSA/Small Group Instruction
10:52-11:22	Lunch
11:25-12:02	PSSA/Small Group Instruction
12:05-12:52	Core Class 3
12:55-1:42	Core Class 4
1:45-2:33	Warrior/Read 180

oom/Core Class 1 Class 2
Read 180
ass
Read 180
lass 3
<u>'</u> ]

## **Bristol High School Daily Schedule**

7:50-7:54	Students should log on to chrome books!	
7:57 - 8:44	First Period	47 Minutes
8:47 - 9:34	Second Period	47 Minutes
9:37 - 10:24	Third Period	47 Minutes
10:24 - 10:34	Brain break	10 Minutes
10:37 – 11:24	Fourth Period	47 Minutes
11:27 – 11:57	Lunch – Grades 9/10 (Fifth Period)	
11:27 – 12:14	Fifth Period – Grades 11/12	47 Minutes
12:17 – 12:47	Lunch – Grades 11/12 (Sixth Period)	
12:00-12:47	Sixth Period – Grades 9/10	47 Minutes
12:50 - 1:37	Seventh Period	47 Minutes
1:40 - 2:28	Eighth Period	48 Minutes

More Information:

- Schedules are subject to change.
- September 9-11: Meet and Greet sessions and getting to know your teacher(s) activities
- Chromebooks, consumable books and textbooks will be distributed at the Meet and Greet sessions.
- Daily schedules will begin on Monday, September 14!
- Attendance will be taken and is mandatory for students.